май 03, 2024

Гладиаторите рязнаха главата на Мудева (Ще я пратят ли вкъщи да реве с Румен – Подробности)

Миската падна в жертва на племето си, срещу кого ще се изправи на Арената

https://kliuki.net/bg-kliuki/gladiatorite-ryaznaha-glavata-na-mudeva-shte-ya-pratyat-li-vkashti-da-reve-s-rumen-podrobnosti/211136 Kliuki.net
Гладиаторите рязнаха главата на Мудева (Ще я пратят ли вкъщи да реве с Румен – Подробности)

Красавицата Теди Мудева се оказа първата номинация на Гладиаторите. Които я номинираха да се бори за оставане в племето. Мис България го отнесе вместо Цвети.Която влезе в остър конфликт с новодошлата Виолета.

Гладиаторите рязнаха главата на Мудева (Ще я пратят ли вкъщи да реве с Румен – Подробности)

„Отсякохме главата на Мудева”, констатира майката на Дени от Старейшините, която преди това влезе в открита кавга с Цвети.

Гладиаторите рязнаха главата на Мудева (Ще я пратят ли вкъщи да реве с Румен – Подробности) - Снимка 2

Теодора Мудева от началото бе харесвана , но след като се появи любимия й Румен стана черна овца. А Крум дори обяви, че предпочита той да се изправи срещу нея, защото вижда как ще спечели грошове от битката.

Снощи племето на Гладиаторите отново загуби на Арената и днес на съвет трябва да направи втора номинация  да прати още един свой член да се бие срещу Мудева. Така със сигурност ще остане с един по-малко.

Гладиаторите рязнаха главата на Мудева (Ще я пратят ли вкъщи да реве с Румен – Подробности) - Снимка 3

А зрителите видяха колко дразнеща е миската и как не се усети, че заради интригантката Виолета я номинираха.”Хайде да си събира багажа и да си върви при ревльото!”, пишат фенове. Които стрелят и по Виолета:”По-груб и отвратителен човек от бизнес дамата не сме виждали. Кой беше този мъж, който й направи дете? Дали все още е жив?Тя е най-голямата интригантка  …  ужасна е, няма нищо женско в нея!”, гневи се публиката.

Източник: България днес