май 03, 2024

Гларусът от Обзор Станислав е тазгодишният победител в Хелс Китчън (Мускулягата крие супер скандално минало – Снимки)

Приключиха снимките на кулинарното шоу и стана ясен победителят на този сезон, лъсна и скандалното му минаало

https://kliuki.net/bg-kliuki/glarusat-ot-obzor-stanislav-e-tazgodishniyat-pobeditel-v-hels-kitchan-muskulyagata-krie-super-skandalno-minalo-snimki/202083 Kliuki.net
Гларусът от Обзор Станислав е тазгодишният победител в Хелс Китчън (Мускулягата крие супер скандално минало – Снимки)

Последните епизоди, които ще гледаме вече се броят на пръсти. Светски сайт разбра от свои източници кой грабна 100-те бона на Шеф Виктор Ангелов. Оказа се, че с титлата се е окичил най-сексапилния и мускулест готвач Станислав Иванов.

След като заснимането приключило всички участници се събрали да отпразнуват очакваната победа на Станчо в столично заведение.Те се забавлявали и вдигали пълни чаши за здравето на победителя.

Гларусът от Обзор Станислав е тазгодишният победител в Хелс Китчън (Мускулягата крие супер скандално минало – Снимки)

Информаторът разкри някои неизвестни моменти от миналото на Обзорския гларус. По време на тийнейджърството си Станчо, който е родом от селата край Ямбол джиткал по плажа на Обзор. Там семейството му държало малко капанче. Левентът вместо да помага на родителите си се отдал на свалки  не с момичета на неговата възраст, а се заглеждал по по-възрастни лелки, от Полша и Русия.Които  почивали с децата си, но без съпрузи.

Гларусът от Обзор Станислав е тазгодишният победител в Хелс Китчън (Мускулягата крие супер скандално минало – Снимки) - Снимка 2

Говори се, че Станчо не отказвал почерпки от разгонените възрастни жени, които понякога се връщали след година и дарявали якия жребец със скъпарски подаръци.

Така младежът се прославил не само сред чужденките, но  сред местните по-разкрепостени жени. Които започнали да му налитат щом свърши активния сезон.

Дали това е омръзнало на мускулестия мачо не става ясно, но той избягал от морето и цъфнал в София. Където има по-големи възможности за развитие.

Станислав продължил да тренира в столична фитнес зала, а други негови авери, които също си изкарвали пари от по-старички дами го приели в средите си и от гларус на плажа Станчо се прославил като Мистър Обзор и с изявявал като жиголо.

Гларусът от Обзор Станислав е тазгодишният победител в Хелс Китчън (Мускулягата крие супер скандално минало – Снимки) - Снимка 3

Само, че фитнес колегите го светнали, че може да си има проблеми с такива жени. Те всичките са или съпруги на влиятелни личности,или техни държанки. И му препоръчали, че е по-безопасно да се насочи към мъже.

Дали обаче левента се е поддал на изкушението не става ясно, но е факт, че е известен в столичните среди и тези в Пловдив  сред обратните.

 

Източник:lifeonline.bg