декември 02, 2022

Глория четка младото си гадже: Няма равен в леглото! (Добри бил по грубите изпълнения)

Примата на фолка хвана последния влак, заби млад любовник и от известно време се носи на вълната на любовта

https://kliuki.net/bg-kliuki/gloriya-chetka-mladoto-si-gadzhe-nyama-raven-v-legloto-dobri-bil-po-grubite-izpalneniya/197097 Kliuki.net
Глория четка младото си гадже: Няма равен в леглото! (Добри бил по грубите изпълнения)

Глория много рядко споделя връзка с някой мъж, но този път го направи. Показа младото си гадже на снимка в Инстаграм, като афишира интимната си връзка с Добромир Добрев. Тя била жестоко влюбена в младото лъвче и не спира да го четка наляво и надясно.

Певицата не спира да го хвали какви умения има в леглото и разправяла на най-близките си, че Добри е бог в леглото, бил перфектен в секса и така обяснявала каква е причината жените на определена възраст да си падат все  по по-млади мачовци. А не да харесват улегнали мъже, които започват да имат проблеми в секса.

От близки до мускулестия атлетичен мъж от известения светски сайт lupa.bg разбрали че Добри бил почитател на грубите изпълнения в леглото.  Негови бивши гаджета разказали, че предпочитал хард секса. А това ни кара да смятаме, че и на баба Глория й харесва да я подчиняват в спалнята, а защо не и да я връзват.

Младият жребец Добри е с 10-години по-млад от нея и ще я задоволи според предпочитанията й. Въпрки, че нейни фенове твърдят, че Добромир е по-подходящ за любовник на дъщеря й.