май 05, 2024

Глория празнува юбилей във Венеция, компания ѝ правят гаджето и щерката (Снимки)

Изпълнителката си подари атрактивна ваканция по случай личния си празник

https://kliuki.net/bg-kliuki/gloriya-praznuva-yubiley-vav-veneciya-kompaniya-pravyat-gadzheto-i-shterkata-snimki/205140 Kliuki.net
Глория празнува юбилей във Венеция, компания ѝ правят гаджето и щерката (Снимки)

На 50 години става нарочената за прима на попфолка певица. Юбилеят бе добър повод тя да хване самолета и да отпраши за Венеция. Именно от там Глория се щракна и благодари на Бог за всичко, което има.

Благодарности заслужиха и родителите и семейството ѝ, както и всички нейни приятели и почитатели, подкрепяли я през годините. Поздравленията към кадрите ѝ не закъсняха и мнозинството успешно се постара да ѝ честити рождения ден.

Романтичната ваканция до Италия пък явно е компанията на новото ѝ гадже, както и на Симона Загорова. И дъщерята на певицата използва Инстаграм, за да сподели снимка от пътуването, макар да не става ясно дали си има специална мъжка компания.

Така Венеция се оказа пристан за Глория и най-близките ѝ на толкова важен ден, какъвто е личният ѝ юбилей. Днес тя навършва 50 години, като голяма част от тях са прекарани именно на сцената.

В последните месеци изпълнителката изглежда удовлетворена както в личния си живот, така и в кариерата. И макар голяма част от клюките по неин адрес да я изваждат извън равновесие, поне на рождения си ден е запазила умението си да се радва на всичко.

Източник: hotnews.bg