октомври 01, 2023

Глория се хвали: С Добри го правим сутрин и вечер! (Застаряващата фолк звезда граби от живота с пълни шепи - Снимки)

По-младият тъпкач на Глория крие питон в гащите

https://kliuki.net/bg-kliuki/gloriya-se-hvali-s-dobri-go-pravim-sutrin-i-vecher-zastaryavashtata-folk-zvezda-grabi-ot-zhivota-s-palni-shepi-snimki/204159 Kliuki.net
Глория се хвали: С Добри го правим сутрин и вечер! (Застаряващата фолк звезда граби от живота с пълни шепи - Снимки)

Чалга звездата Глория не спира да лети на крилете на любовта и продължава да граби от живота с пълни шепи . Фолкаджийката призна, че Добромир, който е само с 13 години по-малък от нея я кара да се чувства не само по-млада, но и я задоволява в леглото, както никой до сега.

Двамата живеят под един покрив и се отдават на интимни ласки веднага щом легнат в спалнята. Глория споделила, че не спират да правят секс не само вечер, но и щом се събудят сутрин. Добри  бил полов атлет и тя била много доволна от него. Защото никога до сега не е изживявала такива многобройни оргазми, с каквито я дарявал якия жребец.

Според слуховете, които се разпространяват за двойката, двамата поне 3 пъти до сега били пред скъсване. Но пак  се събирали заради невероятните умния в леглото на Добромир, който не бил за изпускане.

Това твърдят и нейните предшественички, сред които са чалгаджийката Татяна и миската Мари Вачева, която даже има снимки с Добромир от преди няколко години. На които се гушка с ненаситния на женски прелести плейбой.

Вижте Добри с Мари Вачева през 2020 г: