април 19, 2024

Глория ужаси със супер мини на 50 (Влюбената певица го раздава мома, засенчи и дъщеря си – Снимка)

Влюбената певица изтрещя, пусна се с мини на 50, неподходящо за възрастта й

https://kliuki.net/bg-kliuki/gloriya-uzhasi-sas-super-mini-na-50-vlyubenata-pevica-go-razdava-moma-zasenchi-i-dashterya-si-snimka/197686 Kliuki.net
Глория ужаси  със супер мини на 50 (Влюбената певица го раздава мома, засенчи и дъщеря си – Снимка)

Глория хвърли феновете си в ужас. Пусна се на  фото с червена кожена рокличка и развали впечатлението, което създаваше на стилна и класна жена. Мрежата избухна в смях когато видя своята любимка. Почитателите на фолкаджийката се питат къде се вижда класата и стилът и коментират, че до сега са харесвали  певицата, но с този тоалет определено не.

Глория ужаси  със супер мини на 50 (Влюбената певица го раздава мома, засенчи и дъщеря си – Снимка)

А други  добавят, че й е късно да се прави на мома. „То на 25 бива да ходи с минижуп, но на 50 никак не върви!”

Почитателите й се гневят, че рокличката й е демоде, а баба Гло е лачена, но много влачена.Дори дъщеря й Симона  не си позволява да ходи така, въпреки, че все още е младичка. „Глория направо я сложи в джоб напоследък с младия си любовник и сякаш любовта й изпи мозъка, гневят се фенове.

Има и още по-унищожителни критики, които определят певицата като евтина ку..а. И коментират, че не й прилича да си показва краката, нали вече е баба. А Недялка Добрева пише: „Защо се е облякла като 15-годишна тийнейджърка. Някои хора не се усещат и стават за смях. Можеше  да се издокара с нещо хубаво и стилно, а сега прилича на лека жена."