май 02, 2024

Глория възмути с превзето и лигаво интервю в Сърбия (Певицата унижи сегашното си гадже Добри)

Тая за богиня и се има, питат се възмутените фенове, видя клюки.нет

https://kliuki.net/bg-kliuki/gloriya-vazmuti-s-prevzeto-i-ligavo-intervyu-v-sarbiya-pevicata-unizhi-segashnoto-si-gadzhe-dobri/202501 Kliuki.net
Глория възмути с превзето и лигаво интервю в Сърбия (Певицата унижи сегашното си гадже Добри)

Глория лъсна в интервю за сръбска медия. Прехвалената фолкаджийка призна пред водещия, че има куп ухажори и никак не е лесна. За гаджето си Добромир, което нарече „момче” и даже не спомена името му, сподели, че цели пет години я ухажвал преди  тя да му даде шанс да се докосне до нея. Като с високо самочувствие допълни, че чака да види дали ще оцени шанса, който му е дала.

Глория възмути с превзето и лигаво интервю в Сърбия (Певицата унижи сегашното си гадже Добри)

Зрителите обаче не харесаха поведението на Глория, която от доста време твърди, че е много влюбена в Добри. Смятат, че го е унижила с изказването си, но в старанието си да блесне,  е станала и  смешна.

Глория възмути с превзето и лигаво интервю в Сърбия (Певицата унижи сегашното си гадже Добри) - Снимка 2

Фенка на певицата пише: „Лиготията ти и стремежът ти да си по-интересна те правят смешна. Водещият те пита дали си влюбена,  а ти му отговаряш … „Да, ама в себе си”. И пак те пита, че може да не си го разбрала – дали имаш мъж до себе си. А ти пак „Никой не ми е откраднал сърцето”. Как не те е срам? А всеки ден твърдеше колко си влюбена в Добри. Но там трябва да се правиш на интересна! Каквото и да те попита, ти отговаряш по един и същи начин … „Имам куп ухажори” Когато си на интервю отговаряй на зададения въпрос. Няма значение какво те питат дали за дъщеря ти и внучката или за майка ти. По-важно е, че  Добри те ухажвал 5 години. Тука ни омръзна от високото ти самочувствие, та отиде в Сърбия да се излагаш. Да знаеш, че Цеца никога няма да я догониш, е мнението на Цветелина Лютова. А то се подкрепя и от още много потребители в мрежата.