октомври 01, 2023

Глория заплаши след скандала за интимния й живот: Ще напусна тая клюкарска страна, не се ровете под чаршафите ми!

Ледената кралица за първи път си изпусна нервите и заплаши, че ще напусне България

https://kliuki.net/bg-kliuki/gloriya-zaplashi-sled-skandala-za-intimniya-y-zhivot-shte-napusna-taya-klyukarska-strana-ne-se-rovete-pod-charshafite-mi/204267 Kliuki.net
Глория заплаши след скандала за интимния й живот: Ще напусна тая клюкарска страна, не се ровете под чаршафите ми!

Последната публикация, в която се коментира интимния живот на Глория, толкова  ядоса певицата, че тя направи на две стотинки журналистите, които говориха за сексуалните умения на последното й гадже Добромир.

Последният слух за Глория, за който писахме скоро, бе че примата на фолка била толкова впечатлена от мъжкото достойнство на Добри, че не можела да му устои както на него, така и на собствения си  нагон.

„Имате ли капка срам и акъл  в главите, защо  се бъркате в живота на хората и пишете такива гнусотии. Затова много известни личности бягат от България. Самата аз и моите най-близки хора ще бъдем следващите! Дано сега се почувствате по-щастливи!”, написа фолкаджийката,  която скочи на журналистите.

В последно време освен пишещите по медиите, но и феновете на Глория я критикуват жестоко за любовната й афера с Добромир, тъй като той е значително по-млад от певицата, която след двадесетина дена ще чукне половин век. А това  пречи на старанията й да поддържа позитивен имидж.  Явно Гло отдавна е намислила да се оттегли в Гърция, където има апетитен имот, в който прекарва летата си.

Вижте как отрази новината потребител на мрежата:

Източник: show.blitz.bg