October 25, 2024

Годжи и жена му кръстиха второто си дете на Слави (Мъникът е копие на Дългия – Снимки)

Георги Милчев е щастлив татко на още две деца от половинката си Надежда Дойчева

https://kliuki.net/bg-kliuki/godzhi-i-zhena-mu-krastiha-vtoroto-si-dete-na-slavi-manikat-e-kopie-na-dalgiya-snimki/232480 Kliuki.net
Годжи и жена му кръстиха второто си дете на Слави (Мъникът е копие на Дългия – Снимки)

С още едно дете се е сдобил китаристът на Ку-ку бенд Георги Милчев преди повече от година. Второто му отроче е момче, което носи името на Гологлавия шоумен и лидер на партия ИТН.

Годжи, който страни от публичност успя да скрие от феновете си, че пак е станал татко. И едва преди известно време се разбра за новото попълнение в семейството.

Малкият юнак Слави вече е близо до двете годинки. Младата му майка Надежда пусна снимка на децата в социалната мрежа. А който види момчето е категоричен, че мъникът не само носи името на Дългия. Но е пълно негово копие, прави впечатление усмивката  на детето, която е досущ като тази на кръстника му.

По-голямата дъщеря на двойката е кръстена на  баба си Цвета, която майка на Годжи.Малката Цвети вече е на седем години и тръгна на школо в първи клас тази година. Децата на басистът и половинката му живеят във Враца.

Най-малкият син на Годжи е четвъртото му поред дете тъй като има още двама големи сина от първия си брак. Младежите Цветомил и Волен се занимават с музика, но от друг тип, а не като тая на баща си.

Източник: ХотАрена.нет