април 27, 2024

Големият син на Златка Райкова с важна роля на сватбата на майка си (Благойчо-младши носи сватбените халки – Снимки)

Сватбената церемония на Русата Златка мина без бащата Благой-младши

https://kliuki.net/bg-kliuki/golemiyat-sin-na-zlatka-raykova-s-vazhna-rolya-na-svatbata-na-mayka-si-blagoycho-mladshi-nosi-svatbenite-halki-snimki/209416 Kliuki.net
Големият  син на Златка Райкова с важна роля на сватбата на майка си (Благойчо-младши носи сватбените халки – Снимки)

Както вече писахме лъскавото сватбено тържество на Русата Златка и Карен вече е в миналото. Двамата се взеха на луксозна церемония в баровски столичен хотел с много гости.

Преди това се състоя и венчавката на влюбените  в софийски храм в "Лозенец", а най-интересното бе, че малко преди да си кажат заветното „Да” изненадващо за гостите се появи сина на булката от съжителството й с Джизъса.

Големият  син на Златка Райкова с важна роля на сватбата на майка си (Благойчо-младши носи сватбените халки – Снимки)

На първя ред в църквата са Светлана и Християн Гущерови

Който носеше брачните халки на младоженците. Мъникът наконтен като принц с бяла риза и черен панталон и папионка  стискаше в ръце малка кутийка.  Която подаде на Карен . Арменецът извади от там пръстените и със Златка станаха законни съпруг и съпруга.

За доброто настроение на гостите в ресторанта се погрижиха Азис и Галена, а водещ на тържеството бе Ди Джей Дамян. В един момент самата булка грабна микрофона и показа певческите си умения. Тя бе аплодирана не само от поканените, но й от звездите изпълнители.

Големият  син на Златка Райкова с важна роля на сватбата на майка си (Благойчо-младши носи сватбените халки – Снимки) - Снимка 2

Някои по-паметливи си спомнят, че това не е първи брак на Русата Златка. Тя преди десетина години се венча за Павел, сегашния мъж до Преслава. Но после бързо се разделиха. Все още могат да се видят снимки в мрежата от старата венчавка.

Големият  син на Златка Райкова с важна роля на сватбата на майка си (Благойчо-младши носи сватбените халки – Снимки) - Снимка 3

Венчавката на Русата Златка с Павел Лазаров

Източник: България днес