октомври 01, 2023

Голям резил в „Игри на волята”: Мускулестият Гатьо не може да плува (Той и двама от мъжете пляскат със спасителни жилетки - Снимки)

Неочакван резил в шоуто снощи, 3-ма от мъжете не могат да плуват

https://kliuki.net/bg-kliuki/golyam-rezil-v-igri-na-volyata-muskulestiyat-gatyo-ne-mozhe-da-pluva-toy-i-dvama-ot-mazhete-plyaskat-sas-spasitelni-zhiletki-snimki/208909 Kliuki.net
Голям резил в „Игри на волята”: Мускулестият Гатьо не може да плува (Той и двама от мъжете пляскат със спасителни жилетки -  Снимки)

Трима от мъжете на „Гладиаторите” си поискаха спасителни жилетки защото не могат да плуват. Бившият капитан на племето Гатьо, мускулягата Николай и Даниел без да се срамуват навлякоха спасителните пособия за да атакуват понтона.

Тази срамна случка предизвика всеобщ смях сред зрители и другите участници, но и сред останалите гладиатори. Срамно е това, че Гатьо критикува младежите в племето, че не са истински мъже. А момчетата са отлични във водата, успяват и в другите  битки.

Невъздържаното и грубо поведение на Гатьо изкара нервите на публиката. Които  се възмущават от това, че се мъчи да превърне Игрите във войнишка казарма и коментират: „Тоя Гатьо голям фукльо, от къде го изкопахте!”, „Гатьо олицетворява селски тарикат!”, „Гатьо неглижира всички, които го превъзхождат, голям комплекар и егоцентрична личност!”

Когато скочи във водата  бодигарда бе под охраната на всички плувци, като се видя, че му е трудно и несръчно пляска с ръце. Но макар, че плувците с жилетки забавиха племето си накрая все пак се окичиха с победата, въпреки, че станах за резил и пред публиката и пред останалите участници в „Игри на волята”.

Източник: България днес