май 05, 2024

Голяма радост споходи Николета Лозанова и Ники М (Станаха родители на момиченце, което се роди днес)

ВИП бебе на хоризонта се появи днес, което ще е четвърто поколение левскар

https://kliuki.net/bg-kliuki/golyama-radost-spohodi-nikoleta-lozanova-i-niki-m-stanaha-roditeli-na-momichence-koeto-se-rodi-dnes/219409 Kliuki.net
Голяма радост споходи Николета Лозанова и Ники М (Станаха родители на момиченце, което се роди днес)

Нежната половинка на вратаря на „Лески” Николета Лозанова го дари  с госпожица днес. Дъщеричката на Николай Михайлов се е пръкнала на 10 март. А  първи хубавата новина съобщиха от синия клуб, където са съотборниците на Николай Михайлов.

Мъничето се е появило на бял сват с перфектни мерки за момиченце. Според информацията малката госпожица тежи три  килограма и е с дължина 51 см. Според първите данни бебето ще бъде кръстено Борислава в чест на дядо си Боби. Който също преди години бе прочут вратар.

За двойката Николета и Ники това е първото им общо дете, но за майката тя е втора по ред щерка, докато за футболиста е първородна. Той няма друго отроче до сега.Може би за това е избрал да я кръсти на татко си и да увековечи името му.

Въпреки, че Николета днес го е дарила с щерка Ники Михайлов е с отбора си  за мача на „Левски” с Крумовград. Макар, че вратарят ще е на резервната скамейка все пак е решил да подкрепи отбора си, а не да присъства на самото раждане.

Честито на щастливото семейство и родителите им!

Източник: Бг днес