май 22, 2024

Горчиво! След Митко и Симона “Хелс Китчън” събра Славейко и Полина (Влюбените щастливеят след предаването – Снимки)

Кулинарното риалити явно ги умее добре любовните неща

https://kliuki.net/bg-kliuki/gorchivo-sled-mitko-i-simona-hels-kitchan-sabra-slaveyko-i-polina-vlyubenite-shtastliveyat-sled-predavaneto-snimki/222531 Kliuki.net
Горчиво! След Митко и Симона “Хелс Китчън” събра Славейко и Полина (Влюбените щастливеят след предаването – Снимки)

Седмици наред зараждащите се чувства между Митко и Симона ангажираха зрителите, а отпадането на брокерката почти в края на надпреварата разочарова феновете им. И докато двамата не се свеняха да афишират чувствата си в ефира, Славейко и Полина се оказаха доста по-срамежиливи.

Към днешна дата готвачите щастливеят заедно като двойка, като заверата се е случила след участието им в шоуто. Романтични кадри, които се появиха в Мрежата, ги представят повече от влюбени. Макар в “Хелс Китчън” да не им достигна смелост да продължат с флирта и симпатиите си, след официалното им отпадане нещата са се развили подобаващо.

Славейко бе един от най-любимите образи в кулинарното риалити. Въпреки очевидните симпатии към Полина едва след шоуто той набира смелост да я покани на среща. Топсладкарката приема и предвид актуалните им снимки заедно любовта им е имала добър шанс да се развие.

Бившият футболист и гаджето му всъщност са поредната двойка, която “Хелс Китчън” събра. Колегите им по любов – Митко и Симона, по-дълго имаха възможността да радват зрителите с тръпката си един към друг. Докъде ще стигнат нещата между всички палави участници, само времето ще покаже.

Източник: marica.bg