September 30, 2024

Гръм в рая: Карен Хачатрян спипа Златка, че му кръшка (Съпрузите стягат развод)

Слуховете, че Златка изневерява на Карен ще се окажат истина

https://kliuki.net/bg-kliuki/gram-v-raya-karen-hachatryan-spipa-zlatka-che-mu-krashka-sapruzite-styagat-razvod/231177 Kliuki.net
Гръм в рая: Карен Хачатрян спипа Златка, че му кръшка (Съпрузите стягат развод)

Златка Райкова и любимия й съпруг не са заедно. Арменецът бил камшика на съпругата си.когато разбрал, че му кръшка. Тези слухове се разпространяват още от лятото, само Карен научил едва сега.

За аферите на Русата Златка знаеше цяла София, но чак сега благоверния й съпруг лично се убедил, че нагло го мами. Най-сетне бившият тенисист решил да провери дали слуховете, които дочул са истина. За беда Хачатрян  попаднал на таен чат във Вайбър. Който грижливо бил замаскиран, разкрива анонимен източник, близък до светската двойка.

Преди няколко седмици Карен зарязал съпругата си, събрал си всичките вещи и напуснал общия им дом. В който живееха заедно и се прибрал обратно в дома си.

След раздялата благоверния на Злати бил забелязан в нощен клуб в копания на няколко момичета. От тези, които са познати, че се предлагат за платени услуги.

Русата Златка упорито прикрива, че мъжа й я е напуснал. Особено се страхува това да не стане достояние на медиите. Само дето не си дава сметка, че от социалните й мрежи всичко започва да си личи, че ще има развод.

Плеймейтката вече не пуска снимки с Карен, което е много чудно за нея. А самият той даже е премахнал и собствения си профил в Интаграм. Според клюките Райкова била в афера със същия богаташ, за който преди време се разбра,че е била в Гърция по време на воаяжа си през лятото.

Източник; Хотарена.нет