май 20, 2024

Гръм в рая! Мария Бакалова и Валери разделени (Вижте кой съсипа връзката им)

Най-актуалната информация в публичното пространство скара влюбените

https://kliuki.net/bg-kliuki/gram-v-raya-mariya-bakalova-i-valeri-razdeleni-vizhte-koy-sasipa-vrazkata-im/211367 Kliuki.net
Гръм в рая! Мария Бакалова и Валери разделени (Вижте кой съсипа връзката им)

Според пикантния слух двамата са приключили тихомълком отношенията си, като са решили да запазят благоприличие. Макар да продължават да се следват в социалните мрежи, те не са се появявали заедно от известно време насам. Липсата на сериозни включвания в Мрежата съвсем естествено доведе до множество въпроси. По всяка вероятност Мария Бакалова и Валери Григоров официално са разделени, но си мълчат, за да не предизвикват неестествен интерес.

Причината за края на връзката им била прозаична – бъдещата свекърва на блондинката никак не харесвала предполагаемата си снаха и в крайна сметка надделяла в борбата за надмощие. Младежът често попадал в немислими ситуации и се чувствал като рефер на ринга. И докато русокоската несломимо се опитвала да умилостиви Мария Гроздева, двукратната олимпийска шампионка в спортната стрелба не поддавала на подобни щения.

Така, ако се доверим на мълвата, любовта на доскорошните влюбени вече е в миналото и не им остава нищо друго, освен да продължат напред. За тази цел Мария Бакалова се съсипвала с работа, още повече че много обичала Валери и ѝ било много тежко заради раздялата. До момента и двамата никак не са опровергали слуховете, но предвид необичайния интерес към тях в последните дни може и скоро да го направят.

Източник: hotnews.bg