September 24, 2024

Гражданският брак на Мика Стоичкова бе таен,а купонът на морето този уикенд искат да мине за „скромен”

Сватбеното парти на щерката на Камата било този уикенд на морския бряг

https://kliuki.net/bg-kliuki/grazhdanskiyat-brak-na-mika-stoichkova-be-taena-kuponat-na-moreto-tozi-uikend-iskat-da-mine-za-skromen/228974 Kliuki.net
Гражданският брак на Мика Стоичкова бе таен,а  купонът на морето този уикенд искат да мине за „скромен”

По-голямата щерка на Христо Стоичков каза „Да” на любимия си на тайна церемония по-рано през юли. С Мартин Трайков узакониха връзката си на семпла церемония в столична община, а пред бог се врекоха в софийски храм. Като купонът и веселбата оставиха за по-късно през август.

Преди часове се разбра, че сватбеното парти се е състояло през уикенда в Созопол в един от баровските хотели.

Поканени бил само богоизбрани личности и някои от най-близките роднини на двете семейства. Причината за секретното тържество била, че нито Мика, нито съпругът й искали да се шуми около брака им. Може би затова няма нито една снимка от сватбения купон. За който се твърди, че заради спокойствието  и комфорта на младоженците, както и за поканените  бил затворен целия хотел и бил само на тяхно разположение.

Да не говорим за охраната, която се грижела обстановката по време на пиршеството и забавленията.

Булката се показа по бански от хотела в Созопол

Може би никой нямаше да разбере за сватбената веселба ако Мика Стоичкова не бе благодарила в социалната мрежа на хотела, организатор на купона.

Според слуховете младоженците избрали за кум Милен Керемедчиев, бивш дипломат и зам. външен министър. Но тази информация остава само в сферата на клюките. Както и твърденията, че тъста Стоичков бил най-активен на дансинга.

Така, че сами преценете дали сватбеното тържество може да мине за семпло и скромно!

Източник: Хотрена.бг