September 19, 2024

Греда за Натали Трифонова! Докато пръска сексапил по четирибуквие, Андреа Банда ѝ сви мястото в “Преди обед” (Подробности + Снимки)

През септември се очаква и новият 14-ти сезон на предаването

https://kliuki.net/bg-kliuki/greda-za-natali-trifonova-dokato-praska-seksapil-po-chetiribukvie-andrea-banda-svi-myastoto-v-predi-obed-podrobnosti-snimki/229172 Kliuki.net
Греда за Натали Трифонова! Докато пръска сексапил по четирибуквие, Андреа Банда ѝ сви мястото в “Преди обед” (Подробности + Снимки)

Напускането на Деси Стоянова пък буквално развихри война в средите на кандидат-водещите. Сред спряганите за креслото ѝ имена бяха, естествено, Натали Трифонова и Зейнеб Маджурова. Оказва се обаче, че на мястото на доскорошната водеща ще седне не кой да е, а Андреа Банда.

Инфлуенсърката наистина има опит в телевизията. Тя се изявяваше като панелистка при Гала. След това бе освободена и се насочи към БНТ, където през пролетта ѝ бе поверено и “Вечерното шоу”. През лятото пък се подвизваше и в студиата преди и след мачовете от Евро 2024. Практически Андреа Банда се превърна в доста разпознаваемо лице и следвайки линията на останалите си колеги, явно ще я виждаме навсякъде в продължение на години.

Натали Трифонова също е много популярно лице и предвид ситуацията в “Преди обед” бе спрягана за потенциална водеща. Е, според информацията няма да ѝ се получат нещата, тъй като продуцентите явно са се спрели на Банда.

Независимо от развоя на събитията дългокраката блондинка не губи самочувствие и буквално пръска сексапил по бански. Преди дни тя се показа от Гърция, а вчера нажежи още повече страстите, показвайки и дупе по прашки.

Източник: lupa.bg, Инстаграм