октомври 03, 2023

Григор Димитров глези Мадалина за рождения ѝ ден (Влюбените си угаждат със спа и рози – Снимки)

Гаджето на тенисиста чукна 36 години преди дни

https://kliuki.net/bg-kliuki/grigor-dimitrov-glezi-madalina-za-rozhdeniya-den-vlyubenite-si-ugazhdat-sas-spa-i-rozi-snimki/207070 Kliuki.net
Григор Димитров глези Мадалина за рождения ѝ ден (Влюбените си угаждат със спа и рози – Снимки)

Тя е родена на 8 август и както подобава на рожденичка, бе зарадвана от световноизвестния си възлюбен. Заради повода Григор Димитров се отчете с разкошни червени рози и определено си заслужи хвалебствия от нейните уста. Мадалина искрено му благодари, като го нарича с доста оригинални определения – “абсурдно красиво невероятно човешко същество”. Благодарността ѝ пък явно си е напълно заслужена – оставял я пред компютъра с часове, за да прекарва време с последователите си. А те не са никак малко!

Рожденият ден премина в почивка и глезотии на спа. От басейна Гришо показа гаджето си, като не пропусна да я поздрави с мил думи, наричайки я “Моята рожденичка”. Луксозната почивка явно е била съпроводена и с доза романтика, тъй като двамата са посрещнали заедно изгрева.

Предвид публичните хвалебствия един за друг в социалните мрежи връзката им се развива прекрасно. Отношенията им станаха официално публично достояние в началото на лятото и оттогава Григор Диимитров като че ли се е отдал на почивка. Кариерата му изглежда в лек застой, а доколко Мадалина има роля в това, ще видим и в бъдещите му ангажименти. В списъка му с официални приятелки стоят не едно и две имена на световни красавици.

Източник: sportal.bg