април 28, 2024

Григор Димитров се прибра в родното Хасково (Рожденият ден на майка му го прикотка у нас – Снимки)

Празникът бе повод той да си осигури и приятна разходка из града

https://kliuki.net/bg-kliuki/grigor-dimitrov-se-pribra-v-rodnoto-haskovo-rozhdeniyat-den-na-mayka-mu-go-prikotka-u-nas-snimki/217669 Kliuki.net
Григор Димитров се прибра в родното Хасково (Рожденият ден на майка му го прикотка у нас – Снимки)

Тенистът е особено близък със семейството си и признава, че като възрастен споделя дори много повече с тях. Споделя още, че са изключително сплотено семейство и винаги се подкрепят. За Гришо кортът е самотно място, където оставаш сам със себе си. Затова е и нужно да се познаваш добре и да се доверяваш на сигналите на тялото си, да разчиташ на диалога, който имаш със своето “аз”.

Така по случай поредната лична година на майка си Григор Димитров имаше щастието да се звърне у нас. Как е преминал празникът, все още не е известно. От кадрите му в Инстаграм обаче добре личи, че е използвал времето си пълноценно. Снимките му на някои забележителни места в Хасково, както и атмосферата в старото му училище говорят, че обичта към родния град не утихва с времето и с възможностите, които предлага целият свят.

От години тенисистът се изявява по световните тенискортове. Признава, че следва един от най-важните уроци на баща си – никога да не се отказва. Знае, че на корта победителят е само един, и обича емоцията от всеки мач. Не забравя, че е българин, и смята, че когато побеждава, побеждава и нашата страна. Загубата пък е за всички – за самия него, за родината, за родителите му.

Източник: flagman.bg, Instagram