май 22, 2024

Григор Димитров заби румънска моделка (Фаталната Мадалина овършала Леонардо ди Каприо и отбор футболисти – Снимки)

Григор Димитров отметна нова страница в любовния си тефтер

https://kliuki.net/bg-kliuki/grigor-dimitrov-zabi-rumanska-modelka-fatalnata-madalina-ovarshala-leonardo-di-kaprio-i-otbor-futbolisti-snimki/202915 Kliuki.net
Григор Димитров заби румънска моделка (Фаталната Мадалина овършала Леонардо ди Каприо и отбор футболисти – Снимки)

След красивата Лолита, с която се подвизаваше месеци наред, Гришо продължава начисто. Запознати споделят, че Османова вече е в миналото, а до тенисиста е поредното съкровище. Избраницата му е румънска топмоделка с афинитет към роли в киното.

Засега Мадалина Геня остава в сянка и двамата не са коментирали отношенията си официално. За сметка на това огнената фурия вече е на трибуните, откъдето гордо наблюдава гаджето си в поредния мач.

Фаталната хубавица е зодия Лъв. Родена е на 8 август 1988 г. Още от дете проявява амбиция и едва 15-годишна, се ориентира към Милано, за да покори света на модата. Първоначално ангажиментите не ѝ достигат, за да се издържа, и не се срамува да работи и като сервитьорка. Участва в музикални видеоклипове, сред които и парче на Ерос Рамацоти. Съвсем наскоро се амбицира да пробие и в киното, като дори изпълнява ролята на София Лорен в класиката House Of Gucci.

По-интересен обаче е личният ѝ живот. Тя топли леглото на редица футболисти като Николо Дзаниоло, Марко Бониело и др. Не се ограничава обаче само до футбола и името ѝ се свързва с киногиганти като Леонардо ди Каприо, Джъд Лоу, та дори Джерард Бътлър. Филип Плейн също пази тайно място в червеното ѝ тефтерче.

Източник: woman.bg