май 21, 2024

Гришо и Мадалина опасно близки в Италия (Напира ли румънката за сватба? + Снимки)

Сериозна се очертава работата между тенисиста и новата му изгора

https://kliuki.net/bg-kliuki/grisho-i-madalina-opasno-blizki-v-italiya-napira-li-rumankata-za-svatba-snimki/206444 Kliuki.net
Гришо и Мадалина опасно близки в Италия (Напира ли румънката за сватба? + Снимки)

Красивата Мадалина доста е омагьосала нашето момче и той не спира да се изявява с нея на най-различни събития. След като тя бе неотлъчно до него по време на турнирите му, вече е негов ред да я придружава по изяви. Филмовият фестивал “Маратеале”, който се проведе в Италия, отново насочи вниманието към една от най-актуалните светски двойки. Двамата са опасно близки и се наслаждават на компанията си съвсем като прясно влюбени младежи.

Гришо и Мадалина опасно близки в Италия (Напира ли румънката за сватба? + Снимки)

Знойната румънка грабна награда за филма си “Страх в дълбокото” и не пропусна да се щракне с важната статуетка. Григор Димитров уважи публично успеха на половинката си, като също се похвали в социалните мрежи. Така поредният му “трофей” в списъка с атрактивни жени май ще се окаже доста сериозен ангажимент.

Гришо и Мадалина опасно близки в Италия (Напира ли румънката за сватба? + Снимки) - Снимка 2

Любопитните заговориха дори и за сватба. Появата на важни светски събития, свързани с професионалните ангажименти и на двамата, директно ги прати към олтара.

Все пак Гришо вече е доста врял и кипял в любовните отношения и може би е достигнал момента, в който да свие и семейно гнездо. При положение че дамите обикновено са по-активни в търсене на потенциален съпруг, подобна перспектива изглежда прекрасно за моделката.

 

Източник: lupa.bg