май 08, 2024

Грозен сеир в „Ергенът”: Психоложката Христиана така се напи, че възмути и публиката и екипа

Мома от Кюстендил се напи до безпаметност, вика, крещя и се заяжда с участничките

https://kliuki.net/bg-kliuki/grozen-seir-v-ergenat-psiholozhkata-hristiana-taka-se-napi-che-vazmuti-i-publikata-i-ekipa/218613 Kliuki.net
Грозен сеир в „Ергенът”: Психоложката Христиана така се напи, че възмути и публиката и екипа

Една от новите моми влезли в шоуто да се бият за сърцето на новия ерген Алек се изложи още на старта на шоуто. На купона Христиана, която се представи като училищна психоложка не спря д вдига чашите с вино през цялата вечер и това видимо се отрази на трезвеното й състояние. Момата така се напи, че се чуваше само нейния глас и несвързаните й излияния.

Госпожица Манова забрави всичките си задръжки и се скара с провъзгласилата се за принцеса Теа.Станала от агресивна още по-агресивна благодарение на изпития алкохол реши да си изкара нервите на смятаната за най-еротична мадама.

„Ще те заапя след малко!”, каза й Хриси, като заваляше думите. А Теа й отвърна:”Ти си ми под нивото, няма да разговарям с теб!”

Но спорът между госпожиците не свърши до тук и продължиха да се заяждат:”Ще те схрускам с парцалите!, заплаши принцесата детската психоложка.

Какво ли щеше да се случи до края на коктейла ако от  екипа на шоуто ако не я бяха повикали и предупредили, че ще я изгонят за пиянско поведение.

Зрителите на „Ергенът” възмутени до краен предел и пишат в социалната мрежа:”Тази жена трябва първо да излекува своите травми! Поведението й е на много тъжен и нещастен човек …Избрала си е възможно най-лошата маска за пред другите и най-вече за себе си. Човек с такова поведениене не бива да се допуска до деца, които страдат и без това. И то в такава чувствителна  възраст, в която срещите с всеки човек оставят своя отпечатък … Тя олицетворява цялата селения и простотия на провинцията”, „Срам за професията…Срам за това, че ще я гледат и деца!Срам за тази невъзпитана жена!”, възмущават се те.

Източник:Бг днес