юни 30, 2024

Гущеров-старши милее за кучето си, празнува му 13-ти РД (Домашният му любимец му е по-скъп от децата на Хрис и Светлана)

Бившият червен депутат доказа, че 13-годишният му домашен любимец му е по на сърце отколкото 4-те деца на сина му

https://kliuki.net/bg-kliuki/gushterov-starshi-milee-za-kucheto-si-praznuva-mu-13-ti-rd-domashniyat-mu-lyubimec-mu-e-po-skap-ot-decata-na-hris-i-svetlana/225745 Kliuki.net
Гущеров-старши милее за кучето си, празнува му 13-ти РД (Домашният му любимец му е по-скъп от децата на Хрис и Светлана)

Преди години когато Християн бе женен за чалга певицата Мара Отварачката кучето на стария Гущеров бе отглеждано от новото семейство на сина му. По това време в къщата живееха и  други четириноги любимци на  дядо Добромир.

Но след развода на Хрис с чалгаджийката и залюбването му със Светлана Гущерова стария Гущер реши да си прибере питомците при себе си. Преди няколко дена кинг чарлз шпаньолът навърши 13 г, които не са малка възраст за едно куче, макар и породисто.

Половинката на Добромир Гущеров, любимата му втора жена Дияна пусна пост  в соцалната мрежа, с който поздрави питомеца им: „Хенри II днес става на 13! Да ние жив и здрав и още много години да е с нас и да ни радва с обичта си!”, написа половинката на маститият бизнесмен.

Богаташът не иска дори да види внуците на сина си, които вече са 4 на брой, но няма нищо против да отбележи празника на Хенри, който му служи вярно дълги години.Можем да отбележим още, че дадо Гущеров не пропуска рожден ден и на доведената си внучка Диана, която даже не е негова кръв. А внуците на сина не поглежда и е срещал на живо само едно от децата.

Източник: Лупа.бг