май 02, 2024

Hell`s Kitchen изкърти с подбора: Гатьо и Кобилкина ще мерят сили в манджите (Подробности)

Новият сезон на предаването обещава доста сеир

https://kliuki.net/bg-kliuki/hells-kitchen-izkarti-s-podbora-gatyo-i-kobilkina-shte-meryat-sili-v-mandzhite-podrobnosti/217326 Kliuki.net
Hell`s Kitchen изкърти с подбора: Гатьо и Кобилкина ще мерят сили в манджите (Подробности)

В отбора на звездните готвачи ще се включат не един и два познати образа, които се вихрят в публичното пространство дори от години. Емблематичният Гатьо, който нашумя с участието си в “Игри на волята”, понесе зверски подигравки заради изпълненията си в риалитито. В продължение на седмици играта му там бе обект на закачки сред интернет маниаците и съвсем очаквано, той не успя да спечели одобрението им, камо ли да се докопа до победата. Днес Пеньо Гатевски стяга шортите за поредното риалити – Hell`s Kitchen. Последната му изява бе в “Черешката на тортата” и предвид докачливостта, която демонстрира там, вероятно и в новото кулинарно шоу от него ще се очакват изненади.

Продукцията обаче пълни списъка с провокативните си участници още повече – и Наталия Кобилкина ще развихри усет и въображение в новите серии. Сексоложката е особено активна в последните години и гледа да попредаде опита си на дами с трудности в сексуалния живот. Личните ѝ драми се вихрят паралелно с работата, а Hell`s Kitchen изглежда като поредното предизвикателство. Според информацията до момента компания на Гатьо и Кобилкина ще прави и инфлуенсърката Изабел Овчарова. Очакват се и двама победители в риалити предавания – кулинарен и музикален.

Източник: woman.bg