September 08, 2024

Хем умна, хем красива: Рая на Ивайла Бакалова се дипломира с отличен в лондонски елитен университет – Снимки)

Ивайла Бакалова има повод да празнува заради голямата си щерка, която се дипломира с отличие

https://kliuki.net/bg-kliuki/hem-umna-hem-krasiva-raya-na-ivayla-bakalova-se-diplomira-s-otlichen-v-londonski-eliten-universitet-snimki/227346 Kliuki.net
Хем умна, хем красива: Рая на Ивайла Бакалова се дипломира с отличен в лондонски елитен университет – Снимки)

Ивайла Бакалова, която е щастлива мама на двегодишно момиченце от връзката си с Веселин Денков отново има повод да се гордее. Мис България 2001 и Мис Вселена скоро се похвали с успехите на по-голямата си наследница Рая. Момичето, което завърши университет в Лондон показа, че да си умен и красив не е невъзможна комбинация, макар и рядка.

Самата Ивайла се похвали в социалната мрежа с кадри от дипломирането на Рая. Която е плод на връзката й от преди години с Румен Гайтански-Вълка.

Лондонският City University има славата на един от най-престижните висши учебни заведения на Великобритания. Там да се вредиш на прием е много трудно, влизат едва 13% от всички кандидат студенти на Острова. Годишната такса е малко повече от 40 хиляди лева и не е по възможностите на всеки.

Почитателите на Ивайла са впечатлени и от красотата и интелигентното излъчване на  госпожицата. Рая не се  е повлияла от тенденцията сред наследнчките на нашенския елит и все още няма нито една пластична корекция по себе си. А е напълно натурална.

Рая Гайтанска има намерения да продължи да се образова зад граница, където притежавава собствено жилище. Купено и от татко.

Самата Ивайла Бакалова не може да се нарадва на щастието, което преживява напоследък и гордо написа: „Благословена съм с тези мои момичета!”

Източник: Хотарена.бг