юли 27, 2024

“Хищната хиена” Петра се изфука с баснословен бакшиш от Георги Илиев (Певицата любимка на ъндърграунда от 90-те)

Ударно завръщане май подготвя фолкдивата от зората на попфолка у нас

https://kliuki.net/bg-kliuki/hishtnata-hiena-petra-se-izfuka-s-basnosloven-bakshish-ot-georgi-iliev-pevicata-lyubimka-na-andargraunda-ot-90-te/210600 Kliuki.net
“Хищната хиена” Петра се изфука с баснословен бакшиш от Георги Илиев (Певицата любимка на ъндърграунда от 90-те)

20 години отсъствие на нашата сцена чукна “хищната хиена” на лекия жанр. Петра, както я помнят врелите и кипелите по кръчмите през 90-те, се разписа с шоу на грандиозно гей парти в столицата. По думите ѝ купонът е бил изключително мощен и ѝ е напомнил за бурните времена в началото на кариерата ѝ.

Тогава буквално нямало керемида, където да не е пяла, а представителите на ъндърграунда били сред най-заклетите ѝ фенове. Те обичали да се забавляват докрай и държали на изпълнения в продължение на цяла нощ. За сметка на това били и изненадващо щедри на бакшиши. За Петра парите валели, а най-тлъстият бакшиш ѝ бил даден от Георги Илиев.

Цели 300 000 лева получила русата изпълнителка, за да весели гостите на въпросното участие. Това се случило в Свиленград, където откривали офис на ВИС 2. “Хищната хиена” признава, че му е била слабост. За нея обаче не било важно да бъде първа на всяка цена, държала да си запази собствената позиция и на практика се обръщала към всички с “господине”.

Така с едно участие в София Петра умело напомни за себе си. Дали наистина планира завръщане на сцената, вероятно с времето ще стане ясно.

Източник: show.blitz.bg