май 03, 2024

Хлапето на Павел на Преслава шофира колата на майка си (Бившата на Лазаров се кефи на уменията на момчето)

12-годишното момче кара мощното возило, а майка му е горда с него

https://kliuki.net/bg-kliuki/hlapeto-na-pavel-na-preslava-shofira-kolata-na-mayka-si-bivshata-na-lazarov-se-kefi-na-umeniyata-na-momcheto/202110 Kliuki.net
Хлапето  на Павел на Преслава шофира колата на майка си (Бившата на Лазаров се кефи на уменията на момчето)

Синът на Павел Лазаров, който той има от предишна връзка с красавицата Емилия и е кръстен на него явно от малък е почитател на адреналина. Това се вижда на кадри в социалната мрежа, с които самата му родителка го хвали.

Хубавицата качи видео, на което се вижда, че тя е до 12-годишното хлапе  на предната седалка, а зад тях щъка малко момиченце, което не е обезопасено на детско столче, нито със колан.Ситуацията е станала на главния път в Сандански  и се вижда още как невръстното дете управлява  Мерцедеса.

Хлапето  на Павел на Преслава шофира колата на майка си (Бившата на Лазаров се кефи на уменията на момчето)

Хлапето  на Павел на Преслава шофира колата на майка си (Бившата на Лазаров се кефи на уменията на момчето) - Снимка 2

Може да е съсредоточено и  с придружител, но според закона малко дете не може да управлява автомобил, нито пък друго превозно средство.

Феновете на Емилия са категорични, че не възпитава правилно сина си и определиха постъпката й не само като крайно безразсъдна, но и в разрез със закона.

Хлапето, което много прилича на татко си явно е наследило и характера му.Отдавна се говори, че бизнесменът Павел е любител на високите скорости. Малчуганът е от  връзката на бабаита с бившата му Емилия, с която се раздели заради 3-годишна авантюра с Русата Златка. След нея Лазаров се хвана с Мария Цветкова, която днес е по-известна с  псевдонима си Ариа, но през последните години се кротна при Преслава, с която имат една дъщеричка Паола. На следващата снимка синът на Павел е на предишен рожден ден на сестра си  Паола.

Хлапето  на Павел на Преслава шофира колата на майка си (Бившата на Лазаров се кефи на уменията на момчето) - Снимка 3

Източник:  Лупа.бг