October 25, 2024

Христо Стоичков се изръсил с 12 хил евро за раждането на втория внук - Снимки

Внукът На Камата се пръкнал в една от най-луксозните клиники в Малага

https://kliuki.net/bg-kliuki/hristo-stoichkov-se-izrasil-s-12-hil-evro-za-razhdaneto-na-vtoriya-vnuk-snimki/232535 Kliuki.net
Христо Стоичков се изръсил с 12 хил евро за раждането на втория внук  - Снимки

Световно известния български футболист тези дни обяви във фейсбук и се похвали с раждането на внук, който бил кръстен на него.

Новороденото се появило на бял свят с перфектните за пола си мерки – три килограма и 51 см. Кръстили го на Камата, а цялото му име звучи така – Христо Жулиен Креспо Стоичков . Мъникът се пръкнал в най-елитната частна клиника В Малага,Испания, където живеят родителите му.

За раждането на Христо-младши гордия дядо развързал кесията и платил 12 хиляди евро. Като сам избрал клиника „Витас” и екипа от лекари, при, които да роди дъщеря му Христина.

Самото събитие минало без проблеми за майката и за бебето, а екипа от доктори били изключително щастливи, че именития дядо избрал точно тяхната клиника за раждането на втория си наследник.

Луксозната клиника, в която се роди Христо-младши

Новороденото се явява втори внук на Модерния ляв. От дъщеря си Мика е първородната му внучка Миа. Която навърши 5 през този септември. Тя от връзката на Мика с Айкут Рамадан, с който отдавна сложиха край на брака си. През лятото по-голямата щерка на Стоичков се ожени за Мартин Трайков, той също е баща на дете от предишна връзка.

Източник: Лупа.бг