май 06, 2024

Хубавата новинарка Виктория Готева се сдоби с 3 деца след сватбата (Маестрото я обзаведе с три сина от други връзки)

Маестрото направи майка прясната си съпруга на 3 доведени момчета

https://kliuki.net/bg-kliuki/hubavata-novinarka-viktoriya-goteva-se-sdobi-s-3-deca-sled-svatbata-maestroto-ya-obzavede-s-tri-sina-ot-drugi-vrazki/205482 Kliuki.net
Хубавата новинарка Виктория Готева се сдоби с 3 деца след сватбата (Маестрото я  обзаведе с  три сина от други връзки)

Както се разбра вече Виктория Готева се омъжи за с 27 години по-възрастния от нея Евгени Димитров. 54-годишнят Маестро обаче се слави като непоправим женкар, който има бурно минало.

Виктория, която е от провинциалния град Пазарджик и е на 27 години явно не се вълнува от скандалното минало, с което е известен съпруга й. Евгени Димитров има син от единствената си до сега законна жена, която се казва Мишел. Палавият музикант направил дете и на една от балерините в „Шоуто на Слави” , която се казва Нели Жекова. Второто му дете се пръкнало на бял свят през 2013 година.

Като преди това загубва още едно момче, което се родило с увреждания. Майката се казва Ели Наумова и е доста по-млада от партньора си. Но все пак от връзката му с нея му остава още един наследник. Който  се казва Кристиян и се явява близнак на починалото момче.

Хубавата новинарка Виктория Готева се сдоби с 3 деца след сватбата (Маестрото я  обзаведе с  три сина от други връзки)

В последствие музиканта крие любовна афера с още 2 жени- едната е дизайнер, а другата съдийка. Но от тях няма деца.

Според слуховете шефовете на телевизията , в която работи журналистката не харесали избора на скромната красавица.

Хубавата новинарка Виктория Готева се сдоби с 3 деца след сватбата (Маестрото я  обзаведе с  три сина от други връзки) - Снимка 2

Те недоумяват защо е пристанала на двойно по-стария от нея Маестро, който е в много близки отношения със Слави Трифонов и се води дясна ръка на шоумена. Някои подозират, че влюбените може да са избързали със сватбата заради евентуална бременност на журналистката. Това ще се разбере на по-късен етап, когато започне да й личи.