април 24, 2024

Хванаха го! Ергенът Евгени Генчев се вихри в чалга клип (Пианистът лъсна в компанията на Джордан и Лорена – Видео)

Тазгодишният ерген светна като неочакван палавник

https://kliuki.net/bg-kliuki/hvanaha-go-ergenat-evgeni-genchev-se-vihri-v-chalga-klip-pianistat-lasna-v-kompaniyata-na-dzhordan-i-lorena-video/201239 Kliuki.net
Хванаха го! Ергенът Евгени Генчев се вихри в чалга клип (Пианистът лъсна в компанията на Джордан и Лорена – Видео)

Сякаш напук на сериозната си професия той лъсна в чалга клип от 2018 г. В неочакваното видео пианистът прави това, което умее най-добре – свири. Поразителното обаче е, че се изявява в попфолк парче. Компания му правят Лорена и Джордан, а песента им “Внимавай какво си пожелаваш” след пет години отново стана актуална.

Звукозаписната компания “Хит мюзик”, която по-скоро не блести с чак толкова хитови имена, е виновникът днес да гледаме неочакваното му изпълнение. Евгени Генчев се справя блестящо със задачите си на пианото, разбира се, макар и да не е съвсем ясно какво точно прави насред кръшни чалга рефрени.

На всичкото отгоре една от момите също е кадър на въпросната компания. Макар звездата ѝ да изгрява през 2020 г., три години все още не са ѝ достатъчни, за да се задържи на гребена на вълната. Според слуховете Айлин Бобева пък също имала връзка в “Хит”. Тя участвала в клип на Меди, чиято кариера се свързва и с договор тук. Така Евгени Генчев изненадващо се оказа насред свои. И ако не му се получи с момите, поне винаги може да се ориентира към развитие в гилдията. Неочакваното му амплоа все пак обещава и неочаквани възможности.

Източник: vbox7.com