юли 27, 2024

И Цвети Стоянова си пипна зъбите? (Бившата гимнастичка изкърти с челюсти – Видео)

Цвети Стоянова напоследък не блести с подвизи на професионалния фронт, а най-вече със… зъби

https://kliuki.net/bg-kliuki/i-cveti-stoyanova-si-pipna-zabite-bivshata-gimnastichka-izkarti-s-chelyusti-video/198160 Kliuki.net
И Цвети Стоянова си пипна зъбите? (Бившата гимнастичка изкърти с челюсти – Видео)

Не е ясно дали бившата гимнастичка е правила нещо по усмивката си, но ако съдим по словоизлиянията ѝ в социалните мрежи, май е пипнала по нещичко тук-там. На практика в последното ѝ видео зъбите ѝ изглеждат огромни и сякаш не се побират в устата ѝ. Разбира се, напълно възможно е проблемът да е другаде – в изпилване на скулите или пък в прекалено напомпани устни например. Каквато и да е причината, прави впечатление сравнително изкуствената визия, която си докарва в последните години Цвети Стоянова.

Откакто преживя катарзис – и физически, и емоционално, тя не спира да изненадва с хрумки в мрежата. По всичко личи, че е решила да го играе инфлуенсърка, макар и да си имаме предостатъчно от тях. След като уж зарибяваше последователите си с разни тренировки и хранителни режими, сега гимнастичката е опряла до домашните любимци.

С риск да умили феновете си, естествено, някогашната звезда в отбора показа кученцето си. Предвид включването ѝ обаче повече впечатление направи усмивката ѝ, отколкото горкото животинче. Към днешна дата Цвети Стоянова може би е решила да ошлайфа зъбите си, което засега не ѝ се получава добре.