май 10, 2024

И Фифо падна жертва на злобните женички в „Черешката” (Зори и Михаела го порязаха заради магданоз и копър)

Амбициозният мачо се размина на косъм с победата в кулинарното шоу

https://kliuki.net/bg-kliuki/i-fifo-padna-zhertva-na-zlobnite-zhenichki-v-chereshkata-zori-i-mihaela-go-poryazaha-zaradi-magdanoz-i-kopar/208209 Kliuki.net
И Фифо падна жертва на злобните женички в „Черешката” (Зори и Михаела го порязаха заради магданоз и копър)

Филип от „Игри на волята”  даде всичко от себе си да посрещне със здравословна и вкусна храна гостите си в „Черешката на тортата”. Амбициозният и атлетичен спортист сготви сам менюто в дома си. Предложи вкусна салата по жетварски, последвана от два вида нетрадиционно суши, основното бе пуешко роле, сервирано върху пюре от картофи. А десертът бе бисквитена торта, гарнирана със лично приготвен от него сладолед, с голяма доза протеин. Имаше и изненада с музика на живо на терасата.

И Фифо падна жертва на злобните женички в „Черешката” (Зори и Михаела го порязаха заради магданоз и копър)

Филип  се представи страхотно, като мъж, който знае какво иска и какво може. Зрителите го определиха като най-добрия до сега. Мирела бе наречена от тях красива и добричка, Алекса сериозен и сърцат. Но  Зорница бе окачествена като мрънкало, а Михаела излишно дребнава.

И Фифо падна жертва на злобните женички в „Черешката” (Зори и Михаела го порязаха заради магданоз и копър) - Снимка 2

Още от самото начало на вечерята Мишето захапа танцьорката Мирела като омаловажи професията й, че не я смята за изкуство. 

И Фифо падна жертва на злобните женички в „Черешката” (Зори и Михаела го порязаха заради магданоз и копър) - Снимка 3

А тя се жегна и за малко да стане скандал, но Алекса неглижира напрежението, че независимо с какво се занимава някой, трябва да се уважава.

И Фифо падна жертва на злобните женички в „Черешката” (Зори и Михаела го порязаха заради магданоз и копър) - Снимка 4

И Фифо падна жертва на злобните женички в „Черешката” (Зори и Михаела го порязаха заради магданоз и копър) - Снимка 5

Злобата на женичките си пролича и при оценките. Въпреки перфектното представяне на Филип Зорница го оцени с 8, защото не ядяла магданоз и копър. Михаела го закопа с 9. А зрителите коментират: „Много мрънкане и злоба имаше когато дават оценките, тия двете лигли са егати капризите!”За разлика от тях Алекса и Мирела го  оцениха с максималната оценка.

Източник: Фейсбук