април 27, 2024

И Карен посяга на Русата Златка (Ще станем ли свидетели на домашно насилие като на Мара Отварачката – Фото-факт)

Безоблачна ли е връзката на плеймейтката и новия й мъж, питат се фенове

https://kliuki.net/bg-kliuki/i-karen-posyaga-na-rusata-zlatka-shte-stanem-li-svideteli-na-domashno-nasilie-kato-na-mara-otvarachkata-foto-fakt/214266 Kliuki.net
И Карен посяга на Русата Златка (Ще станем  ли свидетели на домашно насилие като на Мара Отварачката – Фото-факт)

В социалната мрежа изтекоха снимки на младото семейство на Златка Райкова и Карен Хачатрян. На тях се вижда как любимият й замахва да я удари, а тя го снимала. И кадрите от видеото бяха пуснати онлайн, затова феновете видяха инцидента и не можаха да повярват на драмата.

Ако само гледаме последните снимки на силиконката и бившият тенисист можем да си помисли, че семейния им живот върви по мед и масло. Двамата са на луксозна почивка в Тайланд с двете си деца.За които се грижи бавачка. Семейството не спира да парадира с щастието си и идилията.която цари между тях.

И Карен посяга на Русата Златка (Ще станем  ли свидетели на домашно насилие като на Мара Отварачката – Фото-факт)

Само дето постъпката на Карен разбива на пух и прах розовия сюжет, който ни представят. Лицето на Карен изразява такава агресия, а погледа му е безумен. Все едно ще й нанесе страхотен удар и ще я размаже. И всичко това се случва пред очите на персонала в студио за масажи. Където младоженците релаксират.

И Карен посяга на Русата Златка (Ще станем  ли свидетели на домашно насилие като на Мара Отварачката – Фото-факт) - Снимка 2

Не може да твърдим, че Карен не се е пошегувал с любимата си, ядосан, че го снима на живо и затова да й е посегнал. Но по-скоро прилича на мъж, готов да унищожи непослушната си половинка.

Феновете на двойката са в ужас да не би Русата Златка да я сполети съдбата на Отварачката защото домашното насилие вече се превръща  във вирусно.

Източник: Телеграф