април 27, 2024

И Мария остаря! Певицата лъсна с бръчки в тв ефира, напук на пластиките (Снимки)

Мария лъсна с бръчки в ефира, напук на пластиките

https://kliuki.net/bg-kliuki/i-mariya-ostarya-pevicata-lasna-s-brachki-v-tv-efira-napuk-na-plastikite-snimki/203419 Kliuki.net
И Мария остаря! Певицата лъсна с бръчки в тв ефира, напук на пластиките (Снимки)


И Мария остаря! Миньончето на поп фолка, което отчаяно се опитва да покаже на всички, че времето е спряло за нея, демонстрира видимо остаряла визия, въпреки опитите да изглежда подмладена. Певицата се появи в ефира на Би Ти Ви, за среща с Натали Трифонова, но под сериозното количество грим, ясно се виждаха бръчките по лицето й.

Брюнетката, която е известна с това, че има най-големите устни в поп фолка, демонстрира, че се опитвала за пореден път да изпъне кожата на лицето си с лифтинг. За съжаление, явно вече не успява да скрие бръчките и торбичките под очите. И дори професионалният грим не успява да прикрие последиците от времето.

И Мария остаря! Певицата лъсна с бръчки в тв ефира, напук на пластиките (Снимки)

Иначе певицата се показа в ефира, най-вече, за да разсее слуховете за проблеми със съпруга си Мирослав. "Каквото и да става, ние сме се клели един на друг, за да останем заедно завинаги. Той е най-близкият ми човек — с него лягам, с него ставам, гледам да разчитам на него и да не притеснявам близките си с проблемите си, каквито и да са те", каза певицата.

И Мария остаря! Певицата лъсна с бръчки в тв ефира, напук на пластиките (Снимки) - Снимка 2

Тя даде да се разбере, че няма намерение да се развежда, а също така, че е отдадена изцяло на мъжа си.

Изпълнителката представи и новата си песен, която имаше по-модерно звучене от класическите поп-фолк парчета. Малко вероятно е обаче звездата да излезе от лекия жанр, за да пробие в други музикални течения, коментират запознати.

И Мария остаря! Певицата лъсна с бръчки в тв ефира, напук на пластиките (Снимки) - Снимка 3

Зрителите обаче бяха по-впечатлени от външния й вид, а не толкова от работата й. И коментират, че певицата доста се излага с филтрите на снимки и в социалните мрежи, тъй като на живо изглежда доста по-стара.