април 28, 2024

И майката на Тоца се разхвърля по бански (Вижте атрактивната дама с татуси на 60+ – Снимки)

Ана Петрова не се притеснява от възрастта, показа силиконово деколте с татуирани пеперуди

https://kliuki.net/bg-kliuki/i-maykata-na-toca-se-razhvarlya-po-banski-vizhte-atraktivnata-dama-s-tatusi-na-60-snimki/203070 Kliuki.net
И майката на Тоца се разхвърля по бански (Вижте атрактивната дама с татуси на 60+ – Снимки)

Майката на Мис България 2009 е доста ексцентрична жена, на която дъщеря й се е метнала. Ана Петрова е издател на пернишки вестник и като Тоца обича да се забавлява по луксозни и  екзотични дестинации.

В профила й във фейсбук изобилства от фотографии, с които демонстрира стила си и начина си на живот. Но има и такива снимки, които издават, че достолепната дама не се свени да си показва прелестите. От кадрите става ясно, че освен пътешествията Ана Петрова обича да прекарва времето и по СПА курорти и центрове.И майката на Тоца се разхвърля по бански (Вижте атрактивната дама с татуси на 60+ – Снимки)

На един от фотосите, на който позира с мъжа си и по-големия си внук Бест тя се пусна по бански и събра погледите с външен вид. Фотото е от 1 май тази година когато семейството е посетило Пирин Голф СПА и Ана Петрова, която е на 60+ впечатлява със силиконовите си форми. Поглед привлича и татуировката на гърдите й, на която се виждат пеперуди и даже Джизъса би й завидял.

Само, че потребителите не харесаха това парадиране на  бюст и татуси и  са категорични, че на тия години не е прилично  да се показваш без дрехи, още повече в компанията на невръстния си внук.

Вижте още снимки на майката на Тоца по бански:

И майката на Тоца се разхвърля по бански (Вижте атрактивната дама с татуси на 60+ – Снимки) - Снимка 2

И майката на Тоца се разхвърля по бански (Вижте атрактивната дама с татуси на 60+ – Снимки) - Снимка 3

И майката на Тоца се разхвърля по бански (Вижте атрактивната дама с татуси на 60+ – Снимки) - Снимка 4