October 18, 2024

И майката на тризначките пропищя от щерките просякини, Надежда ѝ скачала на бой (Подробности)

От Вяра и Надежда е пропищяла и собствената им майка

https://kliuki.net/bg-kliuki/i-maykata-na-triznachkite-propishtya-ot-shterkite-prosyakini-nadezhda-skachala-na-boy-podrobnosti/208031 Kliuki.net
И майката на тризначките пропищя от щерките просякини, Надежда ѝ скачала на бой (Подробности)

Жената не поддържала връзка с щерките си от години, тъй като отношенията им били повече от неприятни. След като тризначките участвали в Big Brother, коренно се променили. Станали зли и арогантни и непрестанно създавали скандали около себе си. За капак дори посягали на майка си. Чашата преляла, когато Надежда я набила. До скандалния случай се стигнало, понеже горката жена отказала да ѝ прехвърли някакъв имот.

Така към днешна дата Вяра и вярната ѝ сестра не поддържат контакт със собствената си майка и предпочитат да се издържат с просия. Единствено Любов успя да създаде нещо повече от живот на улицата и дори наскоро кръсти детето си. Идването ѝ в България бе и начин да се види с родителката си, която присъства на тържеството.

Останалите две сестри продължиха живота си по неочакван за обществото начин. Говори се, че редовно просят по улиците на Англия, и на всичкото отгоре наистина се държат безсрамно. Двете просякини живеели с идеята, че хората задължително трябва да им дават пари, но вече и малкото излъгали се няма отново да им се вържат на щенията. В България щерките са крайно недолюбвани, а когато налитат и на бой на собствената си майка, мнението за тях едва ли ще се наклони в положителна посока.

Източник: lupa.bg