април 27, 2024

И Мира на Емилия тръгна на школо (Дъщерята на певицата ще учи в скъпарското училището на Марая Андонова)

Фолк певииците дават мило и драго децата им да са изучени в най-елитните училища

https://kliuki.net/bg-kliuki/i-mira-na-emiliya-tragna-na-shkolo-dashteryata-na-pevicata-shte-uchi-v-skaparskoto-uchilishteto-na-maraya-andonova/207678 Kliuki.net
И Мира на Емилия тръгна на школо (Дъщерята на певицата ще учи в скъпарското училището  на Марая Андонова)

Средната  щерка на Емилия, която е дете  на певицата  от съжителството й  с Коко Динев вчера тръгна в първи клас. Момичето, което ще навършва седем години през октомври е записано да получи знания в едно от най-елитните школа Англо-американското. Където години наред се обучава друга известна дъщеря, а именно тази на Мария.

И Мира на Емилия тръгна на школо (Дъщерята на певицата ще учи в скъпарското училището  на Марая Андонова)

Не е известно в какви отношения е с децата си първия мъж на Емилия, който изчезна от публичното пространство. Има нова жена и дете, но Емилия непрекъснато демонстрира какъв грижовен съпруг е бизнесмена Жорж Башур, с когото сключи брак.

Училището, в което Мира ще се подготвя за живота е не само реномирано, но й едно от най-скъпите в столицата. Само за една година се плаща такса от 9 хиляди  730 евро за децата от първи до осми клас. Малко по-евтино е обучението за тези след осми клас, които плащат с две хиляди по ниска такса.

И Мира на Емилия тръгна на школо (Дъщерята на певицата ще учи в скъпарското училището  на Марая Андонова) - Снимка 2

Ако искате детето ви да посещава там детска градина трябва да се изръсите с 6 хилдарки и 400 евро. Таксите са непосилни за обикновените хора, но показват, че едва ли семейството на Емилия е финансово притеснено. Каквито слухове  тръгнаха напоследък. Но едно е ясно дъщерите н фолк певиците ще стават вече много рано, тъй като учебната година там започна вече.

Източник: Хотнюз