април 28, 2024

И Натали Трифонова ще кърши снага в “Денсинг старс” (Продуцентите в здрав подбор и на водещи – Подробности)

Лека-полека тайните на предаването започнаха да излизат наяве

https://kliuki.net/bg-kliuki/i-natali-trifonova-shte-karshi-snaga-v-densing-stars-producentite-v-zdrav-podbor-i-na-vodeshti-podrobnosti/215720 Kliuki.net
И Натали Трифонова ще кърши снага в “Денсинг старс” (Продуцентите в здрав подбор и на водещи – Подробности)

След като голяма част от героите в него станаха известни на голямата публика, вече и Натали Трифонова може да се похвали със сигурно участие в танцовата надпревара. Дългокраката синоптичка ще радва феновете си и от ефира на “Денсинг старс”, като любопитковците вероятно ще броят сантиметрите по краката ѝ. През пролетта стартира новият сезон, а за благото на Негово Величество Зрителя продуцентите са се погрижили с ударен подбор на участници.

Имената на Папи Ханс, Мария Бакалова, Ариа и Мария дадоха тласък на подбора на звездни танцьори. Смята се, че засега Натали Трифонова ще бъде фаворитка сред избраните, а доколко и останалите замесени ще ѝ бъдат конкуренция, тепърва ще се разбере. Дара, Луна, Гери-Никол, ергенът Виктор, Ивет Горанова са сред потенциалните герои в шоуто, така че синоптичката ще си има звездна конкуренция.

Не само “танцьорите” обаче бяха на мерника на любопитните. До момента се коментира, че Зейнеб Маджурова ще бъде водеща на предаването. По традиция водещите са двама, така че за вероятна нейна партньорка е гласена Александра Богданска. Дали продуцентите ще предпочетат кавалер пред моделката, до момента не се знае, затова засега ще очакваме дамски тандем.

Източник: lifeonline.bg