October 18, 2024

И Ненчо Балабанов изпрати абитуриент (Актьорът горд със сина си – Снимки)

Сезонът на баловете все още продължава да тече

https://kliuki.net/bg-kliuki/i-nencho-balabanov-izprati-abiturient-aktyorat-gord-sas-sina-si-snimki/224164 Kliuki.net
И Ненчо Балабанов изпрати абитуриент (Актьорът горд със сина си – Снимки)

Редица знаменитости изпратиха своите абитуриенти и час по час отправяха пожелания и благословии към тях. И Ненчо Балабанов се нареди в отбора на гордите родители, чиито деца завършват училище тази година. Синът му Богомил се изявява като художник и дори вече продава творбите си в интернет. Макар да не е ясно накъде ще се насочи занапред, все пак феновете на баща му станаха съпричастни и към завършването му.

На бала си абитуриентът е заложил на класически костюм в черно, а кадърът с гордия татко умили феновете. Изявяващият се и като водещ актьор също е наконтен подобаващо, а широката му усмивка безспорно говори много. По думите му той е изключително горд със сина си и му пожелава пътят му напред да бъде осветен, усмихнат, успешен и щастлив.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nencho Balabanov (@nenchob)

Предвид “декора” отстрани се предполага, че завършването на момчето е било съпроводено с пищно парти в заведение, а за целта роднините и приятелите дружно са се събрали, за да се почерпят. Богомил е първородният син на Ненчо Балабанов, като от любовта си с Катрин Русева актьорът си има и момиченце. Бебето се роди в края на 2023 г. и поне до неговото завършване таткото има достатъчно време да се подготви и за още един бал – този път на принцеса.

Източник: show.blitz.bg