май 02, 2024

И Никол Станкулова заголи бедър по без нищо (Синоптичката в люта битка с Натали Трифонова по минижуп – Снимки)

Конкуренцията между телевизиите май мина и на ниво голи крака

https://kliuki.net/bg-kliuki/i-nikol-stankulova-zagoli-bedar-po-bez-nishto-sinoptichkata-v-lyuta-bitka-s-natali-trifonova-po-minizhup-snimki/217025 Kliuki.net
И Никол Станкулова заголи бедър по без нищо (Синоптичката в люта битка с Натали Трифонова по минижуп – Снимки)

След като Натали Трифонова периодично обира точките с ултракъси тоалети, и Никол Станкулова тръгна по нейните стъпки. Наскоро синоптичката на bTV се пусна по крака и предзвика небивал интерес към прогнозата за времето. Конкуренцията обаче не спи и след дни синоптичката на Nova блесна по сако с лежерна дантелка отдолу.

Според наблюдателните дори и под него не се забелязва нещо, което да наподобява бельо. Е, Никол определено не успява да надвие колежката си в битката по голотия, тъй като все пак изглежда с малко по-скромни размери от нея.

Доколко търсеният ефект от страна на телевизията е налице, зрителят е в състояние да прецени сам. Дамите, които представят прогнозата за времето, определено могат да си бъдат конкуренция и в графа “голи крака”.

Независимо че по този начин качествата им сякаш остават на заден план, все пак и метеорологията не е любима тема на повечето от нас. Натали Трифонова не пропуска да разходи някой възкъсичък тоалет пред картата, а както изглежда, и Никол Станкулова прихваща някои хватки от нея. За Негово Величество Зрителя пък остава възможността да се забавлява с опитите да му въздействат на други нива всякакви синоптички.

Източник: lupa.bg