април 27, 2024

И новият Ерген като стария: Силикон, екстеншъни , мигли и скандали (Единственото ново е, че Теа Минкова се набута в шоуто – Снимки)

Броени дни ни делят от старта на „Ергенът 3”, очакванията са големи, но може да останем разочаровани

https://kliuki.net/bg-kliuki/i-noviyat-ergen-kato-stariya-silikon-ekstenshani-migli-i-skandali-edinstvenoto-novo-e-che-tea-minkova-se-nabuta-v-shouto-snimki/217423 Kliuki.net
И новият Ерген като стария: Силикон, екстеншъни , мигли и скандали (Единственото ново е, че  Теа Минкова се набута в шоуто – Снимки)

Романтичното любовно шоу ще стартира този месец. И въпреки, че снимките по него отдавна приключиха , зрителите очакват с изненада да видят как ще общуват момите помежду си тази година.

От двата предишни  сезона разбрахме, че да се борят  толкова много жени за сърцето на един мъж няма непозволени средства за да го спечелят.  И новия сезон ни обещава да станем очевидци на грозни думи, излезли от устата на красавици, скубане на дълги коси и скандали с единствена цел ергенът да обърне повече внимание на някоя хубавица. И в двата предни сезона станахме свидетели на крайности. Като как например Капитонова разплакваше Алекс  Гърдева. Но в краен резултат рускинята спечели сезона, но не успя да спечели Виктор.

В промото, което вече тече от „Ергенът 3” може да видим, че нещата се повтарят. Момите, не са някои хрисими и скромни момчета , а използват същите  похвати, познати от доста време само и само да впечатлят новия ерген и да станат известни.

Повечето дами ще разходят силикона си в имението и ще ни покажат новия си тунинг . А и репликите им са едни и същи като на предните моми. С една дума нищо ново под слънцето.

Е, все пак има една новост, която няма как да отминем току-така. Жената до водещият Наум Шопов  също се е набутала в новия сезон. Теа Минкова ще бъде утешителка на изгонените моми и ще ги подлага на разпит какви са плановете им в бъдеще.

Източник: vihrogon.bg