май 20, 2024

И Нойзи кара пиян: Съпругът на Мария Игнатова шофира с два промила алкохол (Ивайло Цветков фъфлел и затова го проверили)

Любимият съпруг на господарката Мария Игнатова е бил арестуван тази нощ

https://kliuki.net/bg-kliuki/i-noyzi-kara-piyan-saprugat-na-mariya-ignatova-shofira-s-dva-promila-alkohol-ivaylo-cvetkov-faflel-i-zatova-go-proverili/213033 Kliuki.net
И Нойзи кара пиян: Съпругът на Мария Игнатова шофира  с два промила алкохол (Ивайло Цветков фъфлел и затова го проверили)

Органите на реда сгащили тази нощ Ивайло Цветков Нойзи да шофира в нетрезво състояние. Полицаите спрели  БМВ-то  на законния съпруг на Мария Игнатова през нощта, някъде към 2 след полунощ . Драмата се разиграла в близост до Фанатастико, който се намира в Драгалевци.

Известния публицист и журналист направил впечатление на проверяващите, че се държи неадекватно и фъфли когато говори. Това предизвикало съмнение на полицаите, които веднага го подложили на тест за алкохол и наркотици.Дали са го познали не става ясно, но след проверката дрегерът отчел повече от два промила алкохол в тялото на известния като обществена личност Нойзи.

След установяване на нарушението Ивайло Цветков веднага бил задържан за 24 часа в ареста. Все още няма яснота какво в правил по това време на нощта и дали актуалната му половинка знае за среднощните подвизи на благоверния си съпруг.

Журналистът е поредната обществена фигура, която сяда зад волана и управлява колата си почти мъртво пиян. Преди време това се случи с певицата Белослава.Дрегерът на която отчете 1,25 промила. В момента тя е подсъдима.

Източник: Лупа.бг