април 28, 2024

И последната жена на Благо Джизъса го изрита (Ивана Главчева бързо се усети, че е забърсала голям боклук – Подробности)

Само 6 месеца просъществува любовната афера на футболиста с дъщерята на Ванко 1

https://kliuki.net/bg-kliuki/i-poslednata-zhena-na-blago-dzhizasa-go-izrita-ivana-glavcheva-barzo-se-useti-che-e-zabarsala-golyam-bokluk-podrobnosti/216950 Kliuki.net
И  последната жена на Благо Джизъса го изрита (Ивана Главчева бързо се усети, че е забърсала голям боклук – Подробности)

Последните слухове, които се носят из публичното пространство разкриват края на връзката на най-коментираната светска двойка. А имено между Ивана Главчева и татуирания мачо. Който се влюби в красавицата малко преди официалния си развод с Полина Спасова.

Говори се, че инициатор на раздялата е щерката на Ванко 1. А феновете коментират, че брюнетката много бързо е разбрала на какъв боклук е попаднала и е решила  да сложи край на любовта им.

Последната снимка на влюбените, които са публикували в Инстаграм е от 1 януари 2024 г. Двамата са в Банко и са се снимали покрай елха по домашни дрехи и нищо не говори, че наближава крах. Според клюките обаче набожният сърцеразбивач на женски сърца пак е кръшнал на гаджето си, а тя е разбрала и му е показала пътя. Ивана е красива мацка и в никакъв случай няма да търпи да й изневеряват под носа.

А феновете й са доволни, че поне Джизъса не успя да й надуе корема за краткото време докато бяха заедно. Все още никой от двамата не е потвърдил официално новината. Но липсата на общи снимки говорят, че  Благой Георгиев отново е самотен единак. Ама до следващата му забивка.

Източник: Интриги.бг