October 23, 2024

И последният мъж на Мария Илиева я заряза (Междуречки не можел да търпи ужасния й характер)

Бащата на дъщеричката й я изостави, действа да си прибере и детето

https://kliuki.net/bg-kliuki/i-posledniyat-mazh-na-mariya-ilieva-ya-zaryaza-mezhdurechki-ne-mozhel-da-tarpi-uzhasniya-y-harakter/228085 Kliuki.net
И последният мъж на Мария Илиева я заряза (Междуречки не можел да търпи ужасния й характер)

Поп дивата Мария Илиева изживява истинска драма. Може в кариерата да й върви, но на любовния фронт НЕ. Още преди няколко месеца любимият я напуснал и вече действа да си прибере детето, което му роди певицата. Поне такива са клюките, които се носят из столичния хайлайф.

Хитовата изпълнителка обаче крие истината и симулира пред феновете си, че с Междуречки са в идеални отношения. Преди време тя сподели, че няма нищо   против да му роди още едно дете. Но когато я попитат кога ще има сватба отговаря, че това не стои на дневен ред,

Известен е факта, че всичките й бивши партньори са я зарязвали,  даже таткото на сина й се покри в друга държава, след като се разделиха ненадейно.

Преди дни Иво Аръков в откровено интервю пред Мон Дьо изказа подозренията си, че именно тя е поръчала побоя над него, докато бяха двойка. И въпреки, че не спомена директно името на певицата всеки се досети, че става въпрос именно за нея. Даже я нарече с грозната дума психопат.

Явно и последният й мъж се е усетил що за стока е Мария и какъв демоничен характер притежава. Трудно понасял нервните й изблици и му дошло до гуша. Но бил твърд решен да си вземе дъщерята при себе си. Все още обаче информацията не е официално потвърдена.

Източник:ХотАрена