май 02, 2024

И Радина Кърджилова залитна по корекциите (Актрисата набоцка устни с хиалурон – Снимки)

Слабата като вейка актриса се тунингова

https://kliuki.net/bg-kliuki/i-radina-kardzhilova-zalitna-po-korekciite-aktrisata-nabocka-ustni-s-hialuron-snimki/220771 Kliuki.net
И Радина Кърджилова залитна по корекциите (Актрисата набоцка устни с хиалурон – Снимки)

Радина Кърджилова е в плен на козметичните корекции, видя клюки.нет. Жената на Деян Донков се е престрашила да си коригира тънките устни  и е заприличала на пострадала от алергична реакция дама.

Радина си е наляла само няколко кубика хиалурон,  искайки да изглежда колкото се може по-естествена. Само, че ефектът на пълнителя не е толкова незабелжим. А веднага се набива на очи. Феновете веднага усетиха, че се е тунинговала и веднага я критикуваха: „Беше толкова естествено красива, отличаваше се от всичките си колежки. А сега се превърна в една от всичките, загуби си идентичността!”

Устните на Радина все пак са малко по-нормални и не могат да се сравняват с джуките на Мара Отварачката, но корекцията се забелязва и според специалисти актрисата май си е хвърлила парите  на вятъра. Вижда се как долната устна на Кърджилова стои като на бабуни. Явно хиалуронът не се е разнесъл равномерно навсякъде, това се получава когато те боцка не някой майстор, а посредствен козметик.

Според феновете на актрисата тя несамо не изглежда естествена с тези устни, а те се молят да спре с тези опити да си променя нежния външен вид.

Източник:Хотнюз