юли 07, 2024

И щерката на шеф Манчев с парти като от приказките за бала (Абитуриентката Виктория стяга багажа за образование в чужбина – Снимки)

С мила семейна картинка се разписа кулинарят по случай завършването на дъщеря си

https://kliuki.net/bg-kliuki/i-shterkata-na-shef-manchev-s-parti-kato-ot-prikazkite-za-bala-abiturientkata-viktoriya-styaga-bagazha-za-obrazovanie-v-chuzhbina-snimki/226082 Kliuki.net
И щерката на шеф Манчев с парти като от приказките за бала (Абитуриентката Виктория стяга багажа за образование в чужбина – Снимки)

Девойката приключи официално с Италианския лицей преди месец, но едва сега се появиха и кадри от празненството. Събитието се е случило преди няколко дни, а от снимките се вижда, че поне най-близките са отлично хванати в кадър.

За целта младата дама е избрала елегантна блестяща рокля, като роднините също не предават фронта по отношение на тоалетите. Виктория позира в компанията на известния си баща, на братята си, както и на потенциалната си мащеха и дъщеря ѝ. Изглежда, момичето се разбира чудесно с бизнесдамата Ива Бека, а абитуриентският бал безспорно е възможност голямото семейство да се събере и да празнува.

Тоалетът на Виктория е комбиниран с кецове, което пък е новият тренд сред младежите на нейната възраст. Напоследък все по-често девойките игнорират официалните елегантни токчета за сметка на по-лежерната визия. Прави впечатление, че абитуриентката носи по-голямата част от чертите на шеф Манчев и от пръв поглед си личи, че му е щерка.

За бъдещето си тя все още има известни колебания, но по всяка вероятност ще продължи образованието си в чужбина. Въпреки че баща ѝ много искал да наследи бизнеса му, все пак ѝ оставил възможността сама да избере накъде да се развива.

Източник: show.blitz.bg