October 06, 2024

И Софи Маринова развя балкона (Певицата се нареди сред шампионките по щедра пазва – Снимки + Видео)

До момента фолкаджийката винаги е била по-обрана в тоалетите си

https://kliuki.net/bg-kliuki/i-sofi-marinova-razvya-balkona-pevicata-se-naredi-sred-shampionkite-po-shtedra-pazva-snimki-video/226392 Kliuki.net
И Софи Маринова развя балкона (Певицата се нареди сред шампионките по щедра пазва – Снимки + Видео)

Докато колежките ѝ се чудят как да се разгърдят, Софи Маринова обикновено демонстрира повече усет за приличие. Наред с не толкова секси полите и панталоните, с които се явява по участие, деколтето ѝ сякаш е тема табу.

Е, в басейна всичко е позволено и определено е място, където да паднат дрехи и задръжки. Така и Софка подкара лятото и релакса, като се топна в приятните му води. На любопитните обаче направи впечатление не какво да е, а щедро напълнената ѝ пазва. И макар банският ѝ да не е особено изрязан, все пак се вижда, че певицата си има достатъчно голям бюст.

Колежките ѝ по сцена обикновено се надпреварват коя да блесне с по-пищни балкони и буквално хвърлят дрехите, ходейки по участия, ако не по зърна, то поне по сутиени. Софи Маринова явно не изпитва необходимост да доказва на някого какво крие в пазвата, още повече да тика в лицата на феновете даденостите си.

През лятото, разбира се, банският е най-удачният избор за облекло. Мнозина посъветваха Софка да не се занимава изобщо с басейни, а директно да се упътва към морето. Не е ясно кое точно е мястото от кадрите, но предвид натоварения сезон певицата все ще намери време да се топне и в морските води.

Източник: show.blitz.bg