март 25, 2023

И Софи Маринова се ошишка (Певицата разхожда рамене ала Шварценегер – Снимки)

Софи Маринова мощно губи битката с килограмите

https://kliuki.net/bg-kliuki/i-sofi-marinova-se-oshishka-pevicata-razhozhda-ramene-ala-shvarceneger-snimki/199844 Kliuki.net
И Софи Маринова се ошишка (Певицата разхожда рамене ала Шварценегер – Снимки)

Досущ като поошишканите си колежки по сцена, и Софи Маринова май се предаде под тежестта на килограмите. Напоследък фолкаджийката не се спира и непрестанно се показва от свои участия. Кадрите обаче правят впечатление не толкова с певческите ѝ способности, колкото с начина, по който изглежда.

Софка е значително наедряла и ако съдим по цялата поредица снимки в Инстаграм, килцата ще продължават да се увеличават. Не е ясно дали певицата спазва някакви диети или специален режим, като че ли и не тренира. Единственото публикувано меню в профила ѝ включва топла супичка, лека салата и много маслини. Предвид красноречивия кадър тя явно се храни умерено и не прекалява както с тестените изделия, така и със сладкото. Възможно е представеното меню да е част от някаква по-специална диета, за да се прочисти най-малкото организмът от токсини.

Софи Маринова като цяло си е човек на живота и обича да си угажда. Годинките обаче също си казват думата и ако на 20 угощенията не си личат, на 47 вече са си крайно неподходящи. Мощните рамене на чалгаджийката доста изненадаха феновете ѝ и според част от тях за първи път я виждаме толкова пухкава. За съжаление, свалянето на килограми вече може да се окаже непосилно занимание.