юни 28, 2024

И Стефан на Гала изпрати абитуриентка (Вижте каква красавица е единствената му щерка Никол – Снимки)

Гордият татко се похвали с порасналото си момиче,което тази година се дипломира

https://kliuki.net/bg-kliuki/i-stefan-na-gala-izprati-abiturientka-vizhte-kakva-krasavica-e-edinstvenata-mu-shterka-nikol-snimki/223821 Kliuki.net
И Стефан на Гала изпрати абитуриентка (Вижте каква красавица е единствената му щерка Никол – Снимки)

Стефан Николов, който стана по-известен като половинката на Гала се похвали с хубав момент от личния си живот. Неговата дъщеря Никол вече е абитуриентка и успешно завърши гимназията, в която учеше.

На първите кадри публикувани от телевизионния водещ можем да видим чаровната госпожица в момента на изпращането от школото.На една от  снимките Никол позира с любимия си татко, дошъл да пожелае попътен вятър на щерка си. А на други кадри, издокараната девойка със строго официален костюм с панталон и сако в черно е заедно със съучениците. С които преживява еуфорията. Която е завладяла младежите при раздялата с училището.

От поста на таткото става ясно, че балът на Никол ще е след 10 дни. И Стефан не пропусна да ни покаже дъщеря си в какъв тоалет е избрала да се издокара за на голямото събитие.

Таткото се е снимал с 18-годишното момиче навръх абитуриентската му вечер.Никол блести в ярко червен тоалет и свободно разпуснати коси.

Прави впечатление, че заедно с абитуриентката е дошла да я изпрати и водещата на „На кафе” и половинка на баща й емблематичната Гала.

Източник: Тялото