септември 29, 2023

И това било майка за пример: Джулиана Гани захвърли и втория си син (Силиконката хукна по почивки, не й пука за децата -Снимки)

Силиконовата секс бомба от известно време се чекне по Малдивите

https://kliuki.net/bg-kliuki/i-tova-bilo-mayka-za-primer-dzhuliana-gani-zahvarli-i-vtoriya-si-sin-silikonkata-hukna-po-pochivki-ne-y-puka-za-decata-snimki/208878 Kliuki.net
И това било майка за пример: Джулиана Гани захвърли и втория си син (Силиконката хукна по почивки, не й пука за децата -Снимки)

Джулиана Гани напълни Инстаграм с провокативни снимки от летните си ваканции, които нямат край. Но феновете на Джулката я заковаха с коментар: И второто си дете ли захвърли, като първия си син?” питат я възмутени последователи.

А тя, колкото и да е устата този път запази мълчание, продължава да бълва фотоси от поредното райско кътче. Където се снима с полицая Теодор, баща на второ й чедо.

Даже Гани написа в личната си страница, че сега разбира защо на Малдивите казват рая на земята: „Щом съм там с любимия си, нищо не ми трябва!”

Явно тунинговната мадама не само нехае за децата си, но и за мъника Кай. Който роди преди време. Хлапето няма още навършена годинка, но живее без мама и татко. Които се пекат и се чекнат на далечни плажове.

Силиконката го раздава лайф из лайф

Добре поне, че първородния й син Давид има грижовен татко, който показа, че е страхотен родител. А суетната Джулка  едва ли се сеща за него. Запознати издават, че Гани не само разчита на бабите на бебето, но си наела и бавачка, която да я сменя по време на майчинството. Само дето не си дава сметка, че така ще изтърве най-хубавите си мигове  с малкия Кай.

Източник: Хотнюз